FÖRETAG

NÄSTA GENERATIONS FÖRETAGSFRISKVÅRD!

Friskare medarbetare – lönsammare verksamhet!

De flesta företag erbjuder friskvårdstjänster av olika slag till sina medarbetare. Men som arbetsgivare kan det vara svårt att veta vilken leverantör man ska välja.
Vi erbjuder en helhet kring hälsa och friskvård.Förutom föreläsningar, kostrådgivning och träning jobbar vi även med
funktionsmedicin. Funktionsmedicin går på djupet både när det gäller att förebygga och optimera hälsa, men även när det gäller att läka från livsstilsrelaterad ohälsa som stressrelaterad problematik t.ex.
Oavsett om ni är ute efter inspiration, företagshälsovård eller att förebygga eller
coacha medarbetare tillbaka från sjukskrivning, skräddarsys upplägget alltid för just er. När ni tar hand om era medarbetare tar de hand om era kunder!

FÖRELÄSNINGAR – Inspiration och praktiska tips!

En föreläsning kan vara ett bra sätt att väcka intresse, och kan bli ett startskott för vidare hälsosatsningar. Exempel på teman:

  • Vad innebär det att leva hälsosamt – och hur gör man?
  • Socker – är det så farligt egentligen?
  • Mat för både hälsa och resultat.
  • Stressa mindre, orka mer.

FUNKTIONSMEDICIN – För chefer ledningsgrupp och enskilda medarbetare.

Hur kan du som chef prestera optimalt och hålla hela vägen? Har ni medarbetare som ligger i riskzonen att drabbas av sjukskrivning, eller har ni medarbetare som är sjukskrivna? Funktionsmedicin är ett redskap för att både optimera hälsa och prestation, men även för att läka från livsstilsrelaterad ohälsa samt förebygga hälsobesvär. Vårt tre-månaders funktionsmedicinska upplägg skräddarsys efter vad just du eller dina medarbetare behöver. Upplägget inkluderar hälsomätningar, hälsoenkäter, coachning, personliga kostråd, personligt träningsprogram, analys av labtester samt regelbundna uppföljningar. Läs mer om funktionsmedicin här.

HÄLSOCOACHNING – grupp eller enskilt​

Ett redskap för friskare och piggare medarbetare! Ge dina medarbetare kunskapen och redskapen att förebygga men även läka från livsstilsrelaterad ohälsa. Vårt tre-månaders upplägg inkluderar personliga kost- och livsstilsråd, coachsamtal, hälsomätningar, hälsoenkäter, analys av labtester.

TRÄNING – i grupp eller enskilt​

Stärk teamkänslan, förebygg hälsobesvär och öka energinivån hos medarbetarna genom gruppträning. Personlig träning kan hjälpa till att undvika sjukskrivning vid t.ex rygg-och nackproblematik.

HÄLSOMÄTNINGAR

Hälsomätningar gör det möjligt att fånga upp medarbetare som ligger i riskzonen att drabbas av livsstilsrelaterad ohälsa, men även att följa och utvärdera resultat av olika hälsosatsningar. Vi erbjuder flera olika hälsomätningar. Ex. hälsoscreening, kroppssammansättning, styrke- och konditionstester.

EVENT & GRUPPAKTIVITETER

Gruppaktiviteter stärker teamkänslan. Exempel:

  • Prova-på-swimrun 
  • Utomhusträning
  • Yoga
  • Laga hälsosam mat
  • Funktionell vardagsstyrka
  • Löpteknik mm.

REFERENSER